Jeg jobber på en dokumentarisk måte, du kan lese mer om dette her. Jeg fanger opp strømmen av hendelser og forteller historien om dagen deres på en uformell, naturlig måte. Dere får alltid alle bildene ferdigredigerte med høyest mulig oppløsning, og dere kan bruke dem som dere vil, det er ingen begrensing.

EN DAG I LIVET

Her skal dere få bilder av det som aldri blir tatt bilder av, men som er så fortryllende å se på år senere. Hverdagen slik den jo faktisk var, med bleieskift, middagslaging og lesestund. Jeg følger dere en hel dag, fra barna står opp til de går og legger seg, både hjemme hos dere og hvor enn dere skal denne dagen. Tryggheten og barn er essensielt så vi treffes gjerne før selve dagen! 

FAMILIE OG BARN

Familie, baby og nyfødt – naturlige og varme bilder, et vakkert minne fra en spesiell tid i livet. Jeg tar det med ro og setter av litt tid til å bli kjent og trygge på hverandre. Vi tar bilder hjemme hos dere, eller ute et sted, eller kanskje begge deler. Jeg er også tilgjengelig for fotografering i forbindelse med spesielle begivenheter som dåp og konfirmasjon.

BRYLLUP

Fotograferingen dekker hele dagen. Det betyr at dere får bilder helt fra når bruden og brudgommen begynner å forberede seg til festen er over.
Jeg registrerer alle øyblikkene, samtaler, møter, smil og tårer. Dere får en samling bilder som bringer dere tilbake til dagen slik den var, full av stemning og følelser. Det er også mulig å få en bok med alle bildene.